Uncategorized

Zo krijg je meer volgers op TikTok

Wil jij graag meer volgers op TikTok? Geen probleem! Er zijn een aantal dingen die je kan doen die zorgen dat jouw volgers op TikTok stijgen. Hou wel in je achterhoofd dat het niet gemakkelijk is om nieuwe volgers op TikTok erbij te krijgen. Aangezien het algoritme van TikTok zo goed is, hoeven mensen vaak geen mensen te volgen. Dit is omdat ze al de content zien die hen boeit. Maar het is natuurlijk niet onmogelijk om nieuwe volgers te krijgen en wij delen graag een aantal tips met je zodat het aantal sneller groeit! 

Veel posten 

Door veel te posten tref je ook sneller mensen. Het liefste post je elke dag iets op TikTok. Hoe het algoritme van TikTok precies werkt, weet niemand. Maar het wordt zeker beloond als je dagelijks 1 of meerdere TikToks plaatst. Door extra zichtbaarheid bereik je ook meer mensen en is de kans groter dat je volgers erbij krijgt! 

Like en reageer

Als je comments ontvangt, is het altijd leuk om deze te liken en op te reageren. Doordat je zelf ook actief bent onder je eigen TikToks, zal het aantal views waarschijnlijk ook omhoog gaan. Daarnaast is het ook belangrijk om TikToks van andere te bekijken en een like en comment achter te laten. Hierdoor krijgt de maker een melding en zal die je misschien terug gaan volgen uit interesse. Hierbij is het wel belangrijk dat je account al een aantal TikToks erop heeft staan. iemand zal je niet snel volgen als je nog maar een TikTok hebt geplaatst. 

Beste tijd

Door op de juiste tijd te posten, kan je TikTok door een stuk meer mensen gezien worden. Dit vergroot ook de kans dat mensen je uiteindelijk gaan volgen. Uit onderzoek blijkt dat in de ochtend plaatsen het beste moment is. Maar dit is natuurlijk niet heilig. Je kan zelf ook in de gaten houden hoe laat jouw meest virale video’s zijn geplaatst en of dit ook allemaal rond hetzelfde tijdstip is. 

Extra hulp

Om veel volgers op TikTok te krijgen, moet je soms veel geduld hebben. Uiteindelijk zal je vanzelf merken wat werkt en wat niet. Heb je dit geduld niet? Dan kan Followersnet helpen met meer TikTok volgers. Hier is het mogelijk om TikTok volgers te kopen. Laat hierdoor jouw TikTok account met honderd tot wel duizend volgers groeien. Dit kan net het extra zetje zijn dat ervoor zorgt dat je daarna organisch ook groeit! 

Dit vind je misschien ook leuk...