Zakelijk

Zo heb je langer plezier van jouw telefoon

Als je een nieuwe telefoon aanschaft is dat natuurlijk fantastisch. Het is een apparaat dat je vrijwel elke dag gaat gebruiken dus het is logisch dat je erg enthousiast bent. Daarom hebben we hieronder beschreven hoe je nog langer plezier hebt van jouw telefoon. 

Koop een cover

Allereerst adviseren we om gelijk een cover te kopen. Het zou namelijk zomaar voor kunnen komen dat je telefoon uit je handen valt. We kennen allemaal wel iemand die rondloopt met een gebroken scherm. Vandaar dat het noodzaak is dat je een cover koopt met een screenprotector. Geeft wel zo’n lekker gevoel als je weet dat je telefoon niet gelijk kapot is als je hem uit je handen laat vallen. Mocht dit wel gebeuren kan je hem altijd langs breng bij iPhone reparatie den haag.

Houd rekening met de batterij

Het is daarnaast erg belangrijk dat je rekening houd met de batterij van je telefoon. Je moet proberen je telefoon pas op te laden op het moment dat die ook echt leeg is. Alleen zo zal je batterij een aantal jaar mee kunnnen gaan. Als je dit niet doet zal je er gauw achter komen dat de conditie van je batterij afneemt. Dit is erg vervelend als je van plan bent je telefoon voor meerdere jaren te gebruiken. Niemand zit namelijk te wachten op een iphone 11 reparatie.

Maak je toestel regelmatig schoon

We adviseren dat je eens in de zoveel tijd je toestel goed schoon maakt. Het kan namelijk voorkomen dat je telefoon niet meer wilt opladen op het moment dat er teveel stof in het oplaad portaal zit. Dit is erg vervelend omdat je zo je toestel niet op kan laden.  Gebruik deze tips en je zult zien dat je meer plezier zult hebben van je toestel!

Dit vind je misschien ook leuk...