Financieel

U hebt een dagvaarding ontvangen

U hebt een dagvaarding ontvangen van een gerechtsdeurwaarder. In zo’n situatie is het noodzakelijk om direct actie te ondernemen. De crediteur heeft herhaaldelijk geprobeerd om de factuur op je te verhalen. Helaas zonder al te veel succes. Met als gevolg dat er nog een flink bedrag open staat. De gerechtsdeurwaarder Amsterdam probeert het bedrag daarom juridisch te verhalen. Dit begint met een dagvaarding. Hierbij wordt u opgeroepen om u te verantwoorden bij de rechtbank. Als u dit proces verliest betaalt u niet alleen de openstaande factuur, maar ook de juridische kosten en de gerechtsdeurwaarder. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om openstaande facturen op tijd te betalen. Probeer een dagvaarding altijd te voorkomen want dit kan flink wat geld kosten.

Gerechtsdeurwaarder Amsterdam inschakelen

Helaas kan het gebeuren dat een debiteur niet betaalt. Ondanks al je pogingen wordt het geld maar niet voldaan. Dit is niet alleen heel vervelend, maar kost je als ondernemer ook gewoon flink wat geld. De enige manier waarop je de factuur alsnog kan laten voldoen is met een gerechtsdeurwaarder Amsterdam. De gerechtsdeurwaarder zorgt ervoor dat de factuur via de rechtbank alsnog voldaan wordt. Zo wordt de debiteur eigenlijk gedwongen om de factuur te betalen. Schakel gerust je eigen gerechtsdeurwaarder Amsterdam in als je de factuur niet voldaan krijgt. Dit kan het laatste redmiddel zijn om de factuur alsnog te laten betalen. Wij zorgen ervoor dat er een dagvaarding wordt uitgegeven. Zodat je gegarandeerd je geld weer terugziet. We helpen je hier graag bij als gerechtsdeurwaarder.

tenslotte hard genoeg voor gewerkt. Aarzel dus vooral niet langer en neem contact met ons op voor het innen van je factuur.