Marketing

Doe dit om meer Instagram likes te krijgen

Instagram is in een aantal jaren enorm gegroeid. Veel mensen zijn actief op het platform, voor verschillende redenen. Sommige mensen doen het om hun zaken een booste te geven, anderen vinden het gewoon leuk om foto’s van henzelf en vrienden te delen. Maar er zijn ook mensen die het doen voor werk, deze mensen noemen we meestal influencers. Om geld te verdienen met Instagram zul je een bepaald bereik moeten hebben en Meer likes op social media dan andere gebruiker.

Gebruik van de trends

Ook op Instagram kun je zien dat er bepaalde trends zijn. Dit gaat vooral over wat voor soort content maar ook wat voor soort filters of functies er veel worden gebruikt. Zo was het kopen van Instagram likes onder bepaalde gebruikers een trend en zag je een verschil in volgers en likes. Nu Instagram nog populairder is het kopen van Instagram likes minder geworden aangezien gebruikers dit sneller opmerken en worden deze posts juist niet veel geliked door ‘echte’ gebruikers. 

Je kunt om te beginnen bekijken welke hashtags populair zijn en deze ook gebruiken zodat jouw content ook hoger op de pagina’s van anderen komen. Daarnaast is het gebruik van filters of bijvoorbeeld de nieuwe functie van muziek gebruiken bij een post erg populair. Ga hier in mee en krijg Meer likes op social media.

Actief zijn en blijven

Het Instagram algoritme is zo gemaakt dat mensen die veel posten, en daarbij ook nog wat trends volgen, vaker worden laten zien op de verkennen pagina dan iemand die een keer in het jaar een foto plaatst. Blijf daarom actief en verzamel Meer likes op social media op jouw pagina. Hierdoor zal na verloop van tijd jouw account zelf ook groeien en kom je, hopelijk, in een stijgende lijn van populariteit terecht. 

Kopen van likes voor goed doel

Het kopen van Instagram likes kan erg opvallend zijn met een klein account maar het kan ook juist helpen. Instagram heeft een algoritme gebaseerd op de gebruiker zijn interesses, vrienden maar ook like gedrag. Dus als jij een post hebt meer redelijk wat likes dat aansluit op iemand zijn vorige gelikete foto’s kan het zijn dat juist jouw account naar boven springt. 

Dit vind je misschien ook leuk...