Cursus

Dit zijn populaire cursussen in 2021

Het is ondertussen alweer 2021.  Tijd om eens te kijken naar wat het dit jaar de meest populaire cursussen zullen zijn. Afgelopen jaar zagen we dat vooral cursussen van het softwarepakket Adobe erg in trek waren en dat zal ook nu in 2021 het geval zijn. Naast de verschillende Adobe-cursussen is er echter nog een aantal cursussen favoriet. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop  

Adobe InDesign-, Adobe Photoshop- en Adobe Illustrator-programma’s maken deel uit van het Adobe Creative Cloud-softwarepakket. Deze programma’s zijn nu erg populair voor zowel commercieel als privégebruik. Daarom kiezen mensen steeds vaker voor studierichtingen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Adobe InDesign, Photoshop of Illustrator te leren via tutorials of handleidingen op YouTube, maar professionele training of cursussen volgen is natuurlijk de meest effectieve manier om het programma onder de knie te krijgen. Je krijgt les van docenten die jarenlange ervaring hebben met het gebruik van de software, en ze weten hoe ze je precies kunnen leren wat je nodig hebt. 

Bent u geïnteresseerd in InDesign cursus, of een Photoshop- of Illustratorcursus, dan kunt u kiezen uit verschillende basiscursussen, cursussen voor gevorderden en trainingen voor specifieke onderdelen. U kunt er hier meer over lezen.

Je eigen website leren bouwen

Het bouwen van een website is eenvoudiger dan ooit, en steeds meer mensen kiezen ervoor om een ​​website te maken voor hun eigen bedrijf of voor andere doeleinden. U kunt bijvoorbeeld een CMS-systeem zoals WordPress of Shopify gebruiken om uw eigen website te maken. WordPress is bijvoorbeeld een ideaal systeem voor blogs, maar is tegenwoordig ook heel geschikt als je een portfolio of bedrijfswebsite wilt maken. Shopify is een systeem dat speciaal is ontworpen voor online winkels, hoewel je WooCommerce ook kunt gebruiken om een ​​online winkel in WordPress te maken. Via WordPress-, HTML- of PHP-cursussen leer je hoe je je eigen website kunt ontwikkelen.

Dit vind je misschien ook leuk...